Jurnalist: Povestea dumneavoastră impresionantă de succes a început ca asistent manager. Ce v-a motivat să urmați această cale în cariera dumneavoastră?

Ioana Pintea: Bună ziua! Mulțumesc pentru întrebare. Alegerea mea de a începe ca asistent manager a fost motivată de dorința de a înțelege afacerile din interior.

Am crezut întotdeauna că, pentru a excela în orice domeniu, trebuie să cunoști bazele și să ai o înțelegere solidă a operațiunilor de zi cu zi.

Această poziție mi-a oferit oportunitatea unică de a învăța despre diverse aspecte ale conducerii unei afaceri, de la gestionarea resurselor până la luarea deciziilor strategice. A fost un pas crucial pentru dezvoltarea mea profesională și m-a ajutat să-mi construiesc fundația pe care mi-am clădit cariera ulterioară.

Jurnalist: Ați avut vreo experiență în domeniul publicității înainte de a vă alătura Eko Group?

Ioana Pintea: Înainte de a veni la Eko Group, experiența mea în publicitate era destul de limitată. Majoritatea cunoștințelor mele veneau din autoeducație și observație.

Am fost mereu fascinată de puterea publicității de a influența percepțiile și deciziile oamenilor. Cu toate acestea, adevărata înțelegere și abilități practice le-am dezvoltat în timp, odată cu implicarea mea în proiecte reale la Eko Group.

Cred cu tărie că învățarea pe parcursul muncii este una dintre cele mai eficiente metode de a dobândi și rafina competențele necesare în orice domeniu.

Jurnalist: Cum ați descrie tranziția de la rolul de asistent manager la cel de vânzător de publicitate? Ce provocări ați întâmpinat?

Ioana Pintea: Tranziția de la asistent manager la vânzător de publicitate a fost simultan provocatoare și îmbogățitoare.

Principala provocare a fost schimbarea focalizării de la operațiuni interne la interacțiunea directă cu clienții. A trebuit să învăț rapid nu doar tehnicile de vânzare, ci și să devin expertă în produsele și serviciile noastre publicitare.

Pe lângă aceasta, a fost esențial să dezvolt abilități de comunicare și negociere, să înțeleg nevoile clienților și să ofer soluții personalizate. Cu toate acestea, fiecare obstacol întâmpinat m-a făcut mai puternică și mi-a lărgit orizonturile, permițându-mi să evoluez în cariera mea.

4. Jurnalist: Ce abilități credeți că sunt esențiale pentru succesul în vânzările de publicitate?

Ioana Pintea: În vânzările de publicitate, comunicarea eficientă, empatia și abilitatea de a asculta sunt cruciale. Este vital să înțelegi nevoile și obiectivele clientului pentru a putea oferi soluții adecvate.

De asemenea, creativitatea și capacitatea de a gândi inovativ sunt esențiale pentru a propune campanii publicitare care se disting. O bună cunoaștere a pieței și a tendințelor actuale este, de asemenea, importantă.

În plus, perseverența și reziliența sunt esențiale, deoarece respingerile și provocările sunt o parte normală a procesului de vânzare. Toate aceste abilități, combinate cu o pasiune autentică pentru domeniu, constituie fundamentul succesului în vânzările de publicitate.

5. Jurnalist: Cum ați reușit să vă dezvoltați și să mențineți relații puternice cu clienții?

Ioana Pintea: Dezvoltarea și menținerea relațiilor puternice cu clienții se bazează pe încredere, respect și valoare continuă. Pentru mine, a fost întotdeauna important să ascult cu atenție și să înțeleg nevoile fiecărui client.

Personalizarea abordării și oferirea de soluții care să răspundă specific nevoilor lor a fost cheia. În plus, am ținut întotdeauna legătura, oferind asistență și sfaturi chiar și după finalizarea tranzacțiilor.

Transparența și integritatea în toate interacțiunile au fost, de asemenea, esențiale. Prin aceste metode, am reușit să construiesc relații de durată care se bazează pe încredere reciprocă și respect.

6. Jurnalist: În calitate de lider în echipa dumneavoastră, cum v-ați inspirat colegii să atingă potențialul lor maxim?

Ioana Pintea: Ca lider, cred ferm în puterea exemplului. Am încercat întotdeauna să fiu un model pentru echipa mea prin etica mea de muncă, dedicare și atitudine pozitivă.

Am încurajat transparența, comunicarea deschisă și am creat un mediu unde fiecare membru se simte valorizat și capabil să-și exprime ideile.

De asemenea, am fost dedicată dezvoltării personale și profesionale a echipei, oferind formare și îndrumare continuă. Recunoașterea eforturilor și sărbătorirea succeselor, indiferent de mărime, au fost, de asemenea, vitale pentru a menține moralul și motivația echipei.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

3 thoughts on “Interviu cu Ioana Pintea, de la asistent manager la sales manager advertising la Eko Group

  1. Ioana Pintea impartaseste cateva sfaturi valoroase pentru cei care doresc sa avanseze in domeniul publicitatii. Printre acestea se numara dorinta de a invata mereu, adaptabilitatea la schimbare si capacitatea de a construi relatii solide cu clientii.

  2. Eko Group pare sa fie un mediu stimulant pentru dezvoltarea carierei, oferind oportunitati de crestere si promovare pentru angajati. Articolul subliniaza importanta unei culturi organizationale pozitive si a echipei solide in atingerea obiectivelor de vanzari.

  3. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra parcursului profesional al Ioanei Pintea, care a avansat de la pozitia de asistent manager la sales manager advertising. Este inspirational sa vezi cum perseverenta si pasiunea pot duce la obtinerea succesului in industria publicitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *